 032 7716 379
032 7716 379
			Spotrebný tovar
 
			Servis
 032 7710 807
032 7710 807
			Ponuka
 
			Projekt
 
			Kuch. podpora
 0918 803 417
0918 803 417
		 
	
 Bol raz jeden grécky šalát
Bol raz jeden grécky šalátKde bolo tam bolo, v krajine olív, filozofie, demokracie a v neposlednom rade i chutného jedla vznikol pravdepodobne v 60. rokoch jeden z najikonickejších šalátov - grécky šalát... Viac informácií tu.
 Flambovanie - umenie čarovania s ohňom
Flambovanie - umenie čarovania s ohňom Flambovanie nemusí byť len súčasťou kuchárskych šou v televízii či praktík profesionálnych šéfkuchárov a zaslúži si pozornosť aj od amatérskych kuchárov... Viac informácií tu.
 Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o šaláte
Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o šaláte Ak je jedno jedlo, ktoré je zdravé, má nespočetne veľa benefitov pre vaše telo a je jedným z najviac variabilných jedál... Viac informácií tu.
 Umenie párovania piva s jedlom: Čo stojí za vyskúšanie?
Umenie párovania piva s jedlom: Čo stojí za vyskúšanie? Napriek tomu, že za ideálneho spoločníka k jedlám je zvyčajne považované víno, je stále viac ľudí, ktorí začínajú prejavovať záujem o to, ako párovať pivo s rôznymi druhmi pokrmov... Viac informácií tu.
 Vzostup reštaurácií so zameraním na bezmäsité jedlá: Akceptácia zelenšej gastronómie
Vzostup reštaurácií so zameraním na bezmäsité jedlá: Akceptácia zelenšej gastronómieV posledných rokoch sme svedkami pozoruhodnej transformácie v gastronomickom svete a nástupu novej éry v gastronómii... Viac informácií tu.
 Ako bezpečne grilovať?
Ako bezpečne grilovať?S týmito 10 pravidlami sa stanete odborníkmi na grilovanie... Viac informácií tu.
 Prečo je tofu super?
Prečo je tofu super?Tofu je populárna potravina pochádzajúca z Ázie, ktorá sa v posledných rokoch stala obľúbenou aj u nás, najprv predovšetkým medzi vegeteriánmi... Viac informácií tu.
 Ako na EKO v gastre?
Ako na EKO v gastre?Otázka ochrany životného prostredia a udržateľnosti sa v dnešnej dobe dostáva čoraz viac do popredia... Viac informácií tu.
 Takto má vyzerať lákavé menu
Takto má vyzerať lákavé menuHovorí sa, že v jednoduchosti je krása. To však neznamená, že by vaše menu malo obsahovať len názvy jedál a ich cenu... Viac informácií tu.
 Všetko, čo by ste mali vedieť o flambovaní
Všetko, čo by ste mali vedieť o flambovaníVidieť šéfkuchára pri práci a príprave jedla môže byť pre vašich zákazníkov skutočným zážitkom. Keď sa k tomu pridajú ešte aj plamene a... Viac informácií tu.
 Starostlivosť o profesionálne nepriľnavé panvice
Starostlivosť o profesionálne nepriľnavé panvicePri práci v gastro prevádzke sa denne stretávate s rôznymi materiálmi a povrchmi, ktoré si vyžadujú špeciálnu starostlivosť. Viac informácií tu.
 Kulinárske techniky varenia v konvektomate
Kulinárske techniky varenia v konvektomateVäčšina hostí prichádzajúcich do akejkoľvek reštaurácie vyžaduje a očakáva niekoľko vecí... Viac informácií tu.
 Celkom iný zážitok z jedla vďaka vhodne zvolenému vínu
Celkom iný zážitok z jedla vďaka vhodne zvolenému vínuMnohí ľudia si neuvedomujú, že správne zvolené víno dokáže posunúť gurmánsky zážitok na vyšší level... Viac informácií tu.
 7 typov talianskej pizze
7 typov talianskej pizzeDnes už pizzu pozná každý z nás a radi si na nej občas pochutíme. Vedeli ste však, že existuje niekoľko typov talianskej pizze?... Viac informácií tu.
 Veľké vianočné čistenie spotrebičov
Veľké vianočné čistenie spotrebičovPrichádzajú sviatky a s nimi aj pokojnejšia atmosféra a menej hektické dni vo vašej prevádzke. .... Viac informácií tu.
 Ako správne skladovať potraviny
Ako správne skladovať potravinyPri návšteve reštaurácie je pre zákazníkov kvalita a čerstvosť potravín najdôležitejším faktorom, ktorý ovplyvní, či sa do daného podniku opäť vrátia.... Viac informácií tu.
 Pestrejší jedálny lístok s minimálnou námahou
Pestrejší jedálny lístok s minimálnou námahouČoraz väčšie množstvo ľudí kladie dôraz na výber zdravých a vyvážených jedál... Viac informácií tu.
 Aké stroje na zmrzlinu nesmú chýbať vo vašej prevádzke?
Aké stroje na zmrzlinu nesmú chýbať vo vašej prevádzke?Zmrzlina je obľúbenou osviežujúcou pochúťkou takmer každého z nás počas teplých letných mesiacov. Viac informácií tu.
 Sezóna zmrzliny sa blíži
Sezóna zmrzliny sa blížiZačalo sa nám vyjasňovať, jar sa blíži a hneď za ňou teplé leto. To znamená, že veľa stánkov so zmrzlinou sa pripravuje na svoju sezónu, chystajú nové príchute a produkty. Viac informácií tu.
 Nerezová kuchyňa pre profesionálov
Nerezová kuchyňa pre profesionálovNerezovú oceľ kuchári milujú nielen kvôli jej chladnému dizajnu ale predovšetkým pre jej stabilitu, trvanlivosť a nezničiteľnosť. Viac informácií tu.
 Aké víno sa hodí k akému jedlu
Aké víno sa hodí k akému jedluVečná otázka zákazníkov – aké víno sa hodí k nášmu jedlu? Táto otázka vie rozhodiť nie jedného čašníka v pohostinných podnikoch. Viac informácií tu.
 Akú pec či rúru si vybrať do vašej prevádzky?
Akú pec či rúru si vybrať do vašej prevádzky?Pri otvorení komerčnej stravovacej prevádzky si treba poriadne porozmýšľať, na akej peci či rúre budete vaše pochutiny pripravovať. Každá z nich má iné vlastnosti, špecializáciu a svoje výhody a nevýhody. Viac informácií tu.
 Na akú pekárenskú a cukrárenskú výbavu nesmiete zabudnúť?
Na akú pekárenskú a cukrárenskú výbavu nesmiete zabudnúť?Otvorenie úspešnej pekárne alebo cukrárne si vyžaduje investíciu do vysoko kvalitného zariadenia na prípravu pečiva a zákuskov, ich pečenie a servírovanie. Viac informácií tu.
 Tipy ako sa starať o bezpečnosť potravín
Tipy ako sa starať o bezpečnosť potravín Dobre prevádzkovaná reštaurácia alebo iná gastro prevádzka musí udržiavať maximálnu čistotu a vytvárať bezpečné prostredie pre prípravu a skladovanie potravín. Viac informácií tu.
 Čo všetko obsahuje kvalitný gastro servis
 Čo všetko obsahuje kvalitný gastro servis Nezamýšľate sa veľmi nad servisom vašich gastro zariadení a ani neviete ako fungujú? Pamätajte, neistota znamená riziko, a práve zanedbávanie gastro servisu môže pre vás z hospodárskeho hľadiska predstavovať veľmi veľké riziko! Viac informácií tu.
 Ako zorganizovať outdoor-ovú kuchyňu vo vašej reštaurácii
 Ako zorganizovať outdoor-ovú kuchyňu vo vašej reštaurácii So začiatkom leta prichádza aj čas otvorených terás. Tie so sebou prinášajú chuť sviežeho piva a vôňu grilovaných pochúťok. Pre reštaurácie a pohostinstvá však začína práca, pretože si musia pripraviť vonkajší priestor, kde musia umiestniť miesta na sedenie, pečenie alebo taký výčap. Viac informácií tu.
 Kontrolný zoznam kuchynského vybavenia do vašej reštaurácie
 Kontrolný zoznam kuchynského vybavenia do vašej reštaurácieJednou z najväčších investícií do otvorenia novej reštaurácie je nepochybne kuchyňa. Komerčná kuchyňa potrebuje kvalitné vybavenie. Viac informácií tu.
 Amerika inak? Tento steakový šalát si zamilujete!
 Amerika inak? Tento steakový šalát si zamilujete!Klasický americký šalát všetci poznáme. Čo však jeho luxusnejšia verzia? Áno, steakové mäso nie je práve najlacnejší špás. Vo vašej ponuke však určite zažiari! Viac informácií tu.
 Zásady pečenia vianočných dobrôt: Ako docieliť chuť ako od babičky?
 Zásady pečenia vianočných dobrôt: Ako docieliť chuť ako od babičky?K Vianociam neodmysliteľne patrí aj pečenie rôznych druhov koláčov a dezertov. Ako docieliť, aby chutili tak ako od babičky? Poradíme vám. Viac informácií tu.
 Sýte jesenné polievky, ktoré zahrejú telo a pohľadia dušu. Inšpirujte sa!
 Sýte jesenné polievky, ktoré zahrejú telo a pohľadia dušu. Inšpirujte sa!K jeseni neodmysliteľne patria aj sýte a hrejivé krémové polievky, ktoré by nemali chýbať v domácom aj reštauračnom menu. Inšpirujte sa našimi tipmi a zabodujte! Viac informácií tu.
 Šalátový trend plný farieb. Poznáte Budhovu misku?
 Šalátový trend plný farieb. Poznáte Budhovu misku?Poznáte Budhovu misku? Je to miska plná zdravia a farieb, ktorá poteší vegánov, vegetariánov aj mäsožravcov. Viete, z čoho sa toto jedlo skladá a prečo by nemalo chýbať v modernom jedálničku, ako aj v menu bistier či reštaurácií? Viac informácií tu.
 Chute Talianska na tanieri: Ako na čerstvé domáce cestoviny?
 Chute Talianska na tanieri: Ako na čerstvé domáce cestoviny?Cestoviny sú obľúbeným jedlom všetkých vekových kategórií. Ako ich pripraviť tak, aby boli gastronomickým zážitkom? Skúste ich pripraviť domáce. Vieme, ako na to. Viac informácií tu.
 Prekvapte zákazníkov domácou zmrzlinou a nanukmi. Ako na to?
 Prekvapte zákazníkov domácou zmrzlinou a nanukmi. Ako na to?Zmrzlina je obľúbenou pochúťkou malých aj veľkých. Ak ste považovali jej prípravu za komplikovanú, ste na omyle. Viete, ako na to? Inšpirujte sa našimi tipmi. Viac informácií tu.
 Staňte sa majstrom grilu. Ako pripraviť dokonalý steak?
 Staňte sa majstrom grilu. Ako pripraviť dokonalý steak?Pripraviť lahodný a šťavnatý steak je veda. Prinášame tipy, ako dosiahnete nezabudnuteľnú chuť, vďaka ktorej sa k vám budú zákazníci neustále vracať. Viac informácií tu.
 Ako zvládnuť obmedzenia počas pandémie? Stavte na hygienu
 Ako zvládnuť obmedzenia počas pandémie? Stavte na hygienuOpatrenia v súvislosti s koronavírusom ovplyvnili aj fungovanie v gastroprevádzkach. Na čo si dať pozor a ako toto neľahké obdobie zvládnuť? Viac informácií tu.
 Myslite sezónne a nakopnite imunitu: Smoothie oživí každé menu
 Myslite sezónne a nakopnite imunitu: Smoothie oživí každé menuSmoothies sú skvelým spôsobom, ako v súčasnosti posilniť imunitu a dopriať telu potrebné živiny a vitamíny. Viete, aké sú zásady jeho prípravy? Viac informácií tu.
 Pekný dizajn nestačí. Viete, na čo treba myslieť pri otváraní kaviarne?
 Pekný dizajn nestačí. Viete, na čo treba myslieť pri otváraní kaviarne?Štýlovo zariadená kaviareň nestačí. Zákazník si z nej odnesie pozitívny zážitok najmä vďaka chuti a kvalite jedál a nápojov. Viete, na čo myslieť pri otvorení kaviarne?Viac informácií tu.
 Otvárate si vlastné bistro? Zistite, čo všetko na to potrebujete
 Otvárate si vlastné bistro? Zistite, čo všetko na to potrebujeteBistro patrí medzi najobľúbenejšie typy reštauračných zariadení súčasnosti. Viete, čo všetko potrebujete na to, aby ste si otvorili úspešnú a funkčnú prevádzku tohto typu? Viac informácií tu.
 Oslávte nový rok vo veľkom štýle. Ako na trendy silvestrovský catering?
 Oslávte nový rok vo veľkom štýle. Ako na trendy silvestrovský catering?Oslavy nového roku sa nezaobídu bez chutného jedla. Okrem neho však treba myslieť aj na niekoľko detailov, vďaka ktorým bude catering naozaj dokonalý. Viete, ako na to? Viac informácií tu.
 Vianočné trhy sú za rohom: urobte z návštevy vášho stánku zážitok.
 Vianočné trhy sú za rohom: urobte z návštevy vášho stánku zážitok.Trhy sú neodmysliteľnou súčasťou predvianočného obdobia. Konkurencia však býva vysoká. Viete, ako sa od nej odlíšiť a získať si verných a spokojných zákazníkov? Viac informácií tu.
 Pizza ako z talianskej pizzérie? Kľúčová je nielen výkonná pec.
 Pizza ako z talianskej pizzérie? Kľúčová je nielen výkonná pec.Pizza patrí medzi najobľúbenejšie jedlá na svete. Ako ju však pripraviť a naservírovať tak, aby chutila ako v talianskej reštaurácii? Prečítajte si naše tipy.. Viac informácií tu.
 Food truck biznis
 Food truck biznisFood truck biznis sa v súčasnosti teší veľkej popularite. Rozmýšľate nad otvorením vlastnej prevádzky tohto typu? Zistite, čo všetko okrem nápadu potrebujete vedieť. Viac informácií tu.