Multifunkčné varné centrum iVarioPRO® – silný pomocník na malom priestore

Dnešné moderné kuchyne nepotrebujú veľa priestoru aby ponúkli veľký výkon. Je to vďaka dnes už dobre známym a rozšíreným univerzálnym multifunkčným spotrebičom ako sú konvektomaty, univerzálne roboty, či multifunkčné šokery Infinity.

Čo ale v prípade klasického varného bloku? Aj tu existuje unikátne zariadenie nazývané

iVarioPRO®

ktoré v sebe kombinuje niekoľko klasických varných spotrebičov na jednom mieste.

Varenie, pečenie, fritovanie… Všetko v jednom zariadení, až štyrikrát rýchlejšie a so 40 % úsporou elektrickej energie..

Multifunkčné varné centrum

logo-ivarioboost-left-rational-95825

Existujú silné dná panvíc s dlhou dobou predhrievania a pomalou reakciou. A existujú dná tenké s nerovnomerným rozložením teploty, kde sa pokrmy pripaľujú. A potom je tu iVarioBoost - kombinácia keramických vyhrievacích doštičiek s rýchlou reakciou dna panvice a odolné proti poškriabaniu. Pre vyššiu efektivitu, mimoriadnu rýchlosť a rovnomernú distribúciu tepla.

Integrovaný systém riadenia spotreby energie u iVarioBoost spotrebuje výrazne menej elektrickej energie než bežné kuchynské spotrebiče. A napriek tomu ponúka veľký výkon. Restovanie je preto rýchle a pri pridaní studených ingrediencií nedochádza k citeľnému poklesu teploty, ako je tomu u bežnej kuchynskej technológie.

logo-icookingsuite-left-rational-87224

Inteligentná regulácia, jedným stlačením tlačidla. Funkcia iCookingSuite - inteligentný varný systém v zariadení iVario Pro, individuálne prispôsobí postup prípravy pokrmov, smeruje k požadovanému výsledku varenia, učí sa od vás, riadi sa vašimi kuchárskymi zvyklosťami a zavolá vás len v prípade, kedy je nutné niečo vykonať; napríklad obrátiť steak. Nič sa nepripáli, ani neprekypí. Varenie s nízkymi teplotami, chúlostivé sladké pokrmy - nič nie je problém. Vďaka funkcii AutoLift sú cestoviny dokonca automaticky vyzdvihnuté z vody. A ak chcete pokrmom vtlačiť svoj vlastný, jedinečný punc, môžete kedykoľvek zasiahnuť do priebehu prípravy.

logo-izonecontrol-left-rational-87227

Flexibilita je jednoducho nutnosťou aj v oblasti spoločného stravovania. Pri špeciálnych diétach, zvláštnych prianiach stravníkov alebo stravovanie personálu. Práve v týchto prípadoch musia byť aj veľké kuchyne schopné pripraviť rýchlo a efektívne aj menšie porcie. Presne k tomu slúži funkcia iZoneControl. Vďaka tomu môžete iVario rozdeliť až na štyri zóny, pri ktorých môžete ľubovoľne prispôsobovať veľkosť, pozíciu a tvar. V jednej panvici teraz môžete pripravovať rovnaké alebo úplne odlišné pokrmy. Súčasne alebo s časovým posunom, s rovnakou alebo rozdielnou teplotou. Rozohrejete iba tie plochy, ktoré skutočne potrebujete. Tak ušetríte energiu a celý rad ďalšieho kuchynského vybavenia.

i_zone_control

Mäso

Vďaka mimoriadnemu výkonu zariadení iVarioBoost® zaznamenáte až o 10% nižšiu spotrebu pri príprave surovín pre denné menu (mäso na slížiky, ragú) a rovnako až 10 % úsporu pri príprave surovín na dusené pokrmy pripravovaných cez noc.

Energia

V porovnaní s bežnými sklopnými panvami, varnými kotlami a fritézami dosahuje priemerná úspora až 64 kWh za deň vďaka vysokej miere účinnosti ohrevného systému iVarioBoost®.

Pracovná doba

Priemerná úspora až 120 minút dennej pracovnej doby vďaka výkonu a rýchlosti ohrevného systému iVarioBoost®, automatickému vareniu so systémom iVarioPRO® a tiež vďaka vareniu cez noc.

Čistenie

Priemerná ročná úspora vody a čistiacich prostriedkov v porovnaní s konvenčným zariadením. Vďaka používaniu zariadenia iVarioPRO® sa zníži množstvo hrncov a panvíc, ktoré je nutné namáhavo čistiť.

Úspora miesta

Prístroj iVarioPRO® ponúka maximálne možnosti na najmenšej odstavnej ploche. Zlúčili sme funkcie bežných varných prístrojov, ako je sklopná panva, kotol, sporák alebo fritéza do jediného veľmi efektívneho multifunkčného prístroja.

Multifunkčné varné centrum

Neprekonateľný v spoločnom stravovaní

Najlepšie výsledky prípravy aj pri veľkom množstve, až štyrikrát rýchlejšie. Prekvapí Vás, ako dokáže svojím silným výkonom a flexibilitou tento prístroj iVarioPRO® pomáhať v každodennom živote.

Perfektný v reštaurácii

Prístroj iVarioPRO® je rovnako všestranný ako Vy! Objavte veľké množstvo možností použitia a ako ich môžete využiť ku svojmu prospechu.

Multifunkčné varné centrum

Nezáleží na tom, aké jedlo pripravujete, vždy budete mať po ruke ten správny prístroj!
S prístrojom iVarioPRO® môžete variť, opekať, fritovať, dusiť pri nízkych teplotách, konfitovať, variť metódou Sous-Vide bez pripálenia a stresu... A to všetko neuveriteľne rýchlo vďaka extrémnemu výkonu a špeciálnej technológii s precíznym riadením. Presvedčte sa sami!

www.jaz.sk/frima